Verzenden en retourneren

Gratis verzending op meer dan 50% van het assortiment
Connoisseurme.com is een groothandelsconcept waarbij de eindgebruiker specifieke koerier(s) en prijzen kan kiezen, gebaseerd op de grootte van het winkelmandje, het gewicht en het verzendadres van de gebruiker. Connoisseurme.com biedt altijd een 'gratis verzending'-optie, die automatisch wordt opgenomen in de totale prijs. Voor speciale artikelen kunnen extra verzendkosten in rekening worden gebracht, als de afmetingen en/of het verzendadres niet in aanmerking komen voor de 'gratis verzending'-optie.

Standaard levering: 5-7 werkdagen
Express levering: 2-4 werkdagen

Houd er rekening mee dat: het kan voorkomen dat de verzending wordt vertraagd door omstandigheden waar wij geen invloed op hebben.
Wanneer dit gebeurt, zullen we ons best doen om onze klanten op de hoogte te stellen van dergelijke vertragingen op Connoisseurme.com.
Alle bestellingen worden verzonden door onze magazijnleverancier ZooFactory (ref.: Logistieke Operator), die op zowel de verpakking als de factuur wordt vermeld.

Retourneren en ruilen Waar is mijn bestelling? Wie gaat het bezorgen? Laatste uitverkoop + Refurbished Douanerechten (buiten de EU) Vertragingen bij Levering Fabrieksfouten en Ontbrekende items Speciale artikelen en Betaalde verzending