Hoe valideer ik mijn lidmaatschap om mijn cadeau/prijs te ontvangen?

Om je geschenk/prijs te kunnen ontvangen, moet je je lidmaatschap valideren. We moedigen dit in ieder geval ten zeerste aan, omdat het de effectiviteit van je profiel verbetert.

Nadat alles bevestigd is, verschijnt er een badge op je profiel die aangeeft dat je bent gevalideerd. Profielen met een validatiebadge ontvangen veel meer berichten en er wordt vaker naar die profielen gekeken.

Je kan je profiel op Connoisseurme.com valideren door in te loggen en op 'Validatie' te klikken. Je vindt dit onder 'Meer' bovenaan de pagina. Je moet vijf velden invullen, je naam en adres invoeren en ook een vorm van identificatie uploaden.

Wanneer je op een item klikt, word je geleid naar een nieuwe pagina waar je informatie moet invullen. Nadat je een veld hebt ingevuld, wordt het groen en zie je een vinkje naast het item verschijnen. Zo kun je makkelijk zien hoe ver in het proces je je bevindt.

De identificatieafbeelding kan worden geüpload op dezelfde pagina waarop je je andere gegevens hebt ingevuld.

OPMERKING: je kan de afbeelding niet uploaden voordat alle andere informatie is voltooid en goedgekeurd. Het profiel wordt automatisch verzonden ter goedkeuring wanneer alles is voltooid. Je ontvangt een e-mail nadat de informatie is geverifieerd.

Het identificatiebeeld kan bijvoorbeeld je verzekeringskaart of een energierekening zijn met je naam en adres. De identificatieafbeelding wordt verwijderd van zodra je profiel is gevalideerd.